ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ατμοποιητής– Ποια είδη υπάρχουν και πως ωφελούν την υγεία σας

 Οι ατμοποιητές κάνναβης είναι συσκευές που χρησιμοποιούν θερμότητα για να απελευθερώσουν τις φαρμακευτικές ιδιότητες του φυτού κάνναβης  ή του thc oil. Αυτοί οι ατμοποιητές  είναι ευρέως δημοφιλείς ως εναλλακτική θεραπεία για την αντιμετώπιση διάφορων συμπτωμάτων ασθενειών. Η εξάτμιση του αιθέριου ελαίου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και εύκολους τρόπους για να απολαύσετε την αρωματοθεραπεία.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλα τα αιθέρια έλαια είναι αντισηπτικής φύσης που τα κάνει να εξατμίζονται αρκετά γρήγορα. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτά τα έλαια μυρίζουν τόσο καλά.

Ηλεκτρικοί ατμοποιητές  - Αυτοί είναι ατμοποιητές που χρησιμοποιούν ηλεκτρισμό για να μεταφέρουν τη θερμότητα στα βότανα και τα έλαια. Αυτοί οι τύποι είναι καλές εναλλακτικές για την καύση ή το κάπνισμα, επειδή η καύση προκαλεί ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Οι ηλεκτρικοί ατμοποιητές αποφεύγουν επίσης την εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα και άλλων επιβλαβών αερίων.

Κεραμικοί ατμοποιητές - Κατασκευάζονται από κεραμικό υλικό και έχουν συνήθως σχήμα βάζου. Γενικά ανάβουν με τη βοήθεια ενός κεριού στη μέση της συσκευής όπου συνήθως εισάγεται η πηγή θερμότητας.

Ατμοποιητές αγωγιμότητας - Αυτοί είναι ατμοποιητές που θερμαίνουν τα βότανα απευθείας με τη βοήθεια κάποιου είδους θερμής συσκευής. Ορισμένα μοντέλα χρησιμοποιούν επίσης σίδερο για να ζεστάνουν τα βότανα. Αυτού του είδους οι ατμοποιητές είναι επίσης γνωστοί ως ατμοποιητές συγκολλητικού σιδήρου επειδή το θερμαντικό στοιχείο που υπάρχει μέσα τους μοιάζει με ραβδί. Τα διάφορα βότανα και έλαια διατηρούνται μέσα στο μπολ και μετά θερμαίνονται. Ωστόσο, αυτοί οι τύποι θεωρούνται κάπως κατώτεροι επειδή το βότανο που υπάρχει μέσα δεν θερμαίνεται εξίσου.

Όσο ο ατμός ρέει μέσα από το βότανο, τα αιθέρια έλαια εξατμίζονται και η συσκευή συνεχίζει να παρέχει τον θεραπευτικό ατμό. Αυτοί οι τύποι ατμοποιητών, ωστόσο, είναι πιο ακριβοί λόγω του σχεδιασμού τους. Αυτό συμβαίνει επειδή χρησιμοποιούν θερμοστάτη για τον έλεγχο της ποσότητας της θερμότητας που παράγεται.

Υπάρχουν πολλά οφέλη που σχετίζονται με τους ατμοποιητές, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν:

* Ένα υγιές σώμα - Το αιθέριο έλαιο που εξατμίζει μπορεί να ωφελήσει πολύ τον οργανισμό. Οι ατμοί που παράγονται από τους διάφορους ατμοποιητές μπορούν να έχουν θετική επίδραση στο σώμα και το μυαλό.

* Εύκολο στη χρήση - Οι διάφοροι τύποι ατμοποιητών είναι πολύ εύκολοι στη χρήση, καθώς δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε πολλά βήματα για να τους χρησιμοποιήσετε. Ορισμένες συσκευές είναι τόσο απλές στη χρήση που δεν χρειάζεστε καν ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργήσουν.

* Οικονομικό - Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα σε συνεδρίες αρωματοθεραπείας με τους ατμοποιητές στο σπίτι ή οπουδήποτε εσείς επιθυμείτε. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια