ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Γέφυρα Ευήνου: Συγκέντρωση & πορεία διαμαρτυρίας στην πλατεία Γαλατά την Κυριακή

Σήμερα Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 και ώρα 18:00΄ συνήλθε σε σύσκεψη στην πλατεία του Γαλατά η Συντονιστική Επιτροπή του Αγώνα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε στους κατοίκους των Κοινοτήτων Γαλατά και Περιθωρίου η κατάρρευση των γεφυρών του Ευήνου, με θέμα την αξιολόγηση της κατάστασης.

Κοινή ήταν η διαπίστωση πως δεν έχει ξεκινήσει κανένα από τα έργα που θα δώσουν άμεση και προσωρινή λύση στα προβλήματα και θα συμβάλλουν στην αποκατάσταση της επικοινωνίας μεταξύ των κατοίκων των παρευήνιων Κοινοτήτων. Ακόμα, πως, παρά τις σχετικές ανακοινώσεις των αρμοδίων, δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις και χρονικές δεσμεύσεις για άμεση δρομολόγηση λύσεων.

Για τους λόγους αυτούς και σε υλοποίηση πρόσφατης απόφασής της, η Συντονιστική Επιτροπή καλεί τους κατοίκους του Γαλατά, του Περιθωρίου, του Ευηνοχωρίου και όλων των παρευήνιων Κοινοτήτων σε συγκέντρωση στην πλατεία της Κοινότητας Γαλατά την Κυριακή 10 Απριλίου του 2022 και ώρα 11:00΄. Θα ακολουθήσει πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κυκλικό κόμβο της Γαυρολίμνης, με ολιγόλεπτο, συμβολικό αποκλεισμό της Ιονίας οδού.

Την Κυριακή θα βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί: «ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ», «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ μας». Θα ζητήσουμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας. Θα απαιτήσουμε την ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Τέσσερις μήνες αρκούν.

Γαλατάς, 08 Απριλίου 2022  

Για τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα

Ο συντάκτης του Δελτίου Τύπου

Κώστας Σακαρέλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια