ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Επισκεψη Αυγενακη στο περιπτερο του Δήμου Αγρινίου

Με αθλητές και εκπροσώπους συλλόγων του Δήμου Αγρινίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο της ανοιχτής εκδήλωσης με θέμα το  «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό» που πραγματοποιείται στην Πάτρα. 



Ο κ. Αυγενάκης επισκέφθηκε το περίπτερο του Δήμου Αγρινίου και ενημερώθηκε για τις αθλητικές δραστηριότητες από τους εκπροσώπους των συλλόγων. Επίσης στο  περίπτερο του Δήμου Αγρινίου  ξεναγήθηκε  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης . 

«Είμαστε υπερήφανοι για τις επιδόσεις και τη δράση των αθλητών και των αθλητριών μας. Έχουμε σπουδαίο έμψυχο υλικό, με υψηλές δυνατότητες. Τα τελευταία χρόνια κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να αναδείξουμε τον αθλητισμό ως  πόλο έλξης  και  να βελτιώσουμε τις υποδομές μας.  Καταφέραμε να φιλοξενήσουμε με επιτυχία πανελλήνιες και πανευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είμαστε έτοιμοι για ακόμη μεγαλύτερες αθλητικές προκλήσεις. Θα επαναλάβω όμως ότι η Πολιτεία οφείλει να συνδράμει και να επενδύσει στο Αγρίνιο για να δικαιώσει τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Στο περίπτερο του Δήμου Αγρινίου συμμετείχαν οι : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌΣ Γ.Φ.Σ, ΓΕΑ Αγρινίου, AE KWON DO Αθλητικός Σύλλογος Αγρινίου, Αθλητικό Γυμναστικός Σύλλογος Shotokan karate, No Borders Paragliding, Αερολέσχη Αγρινίου, Ναυτικός  Όμιλος Τριχωνίδας, Α.Ο. Αγρινίου, Αργοναύτες Αγρίνιου,  ΑΛΦΑ 93  τους οποίους και ευχαρίστησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια