ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο:Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας και ο ετήσιος χορός του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών Ε.Ν.Α


Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων, κέντρου του Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  και ο ετήσιος χορός.του συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών Ε.Ν.Α.

Μέλη του συνδέσμου ,εκπρόσωποι της πολιτικής ,της αυτοδιοίκησης ,σωμάτων ασφαλείας, τοπικών φορέων και πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες έδωσαν το παρόν στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη εκδήλωση του Ε.Ν.Α. μετά την άρση των περιορισμών της πανδημίας.

Η κοπή της πίτας αποτέλεσε την πρώτη επαφή μελών και φίλων του Ε.Ν.Α. για το 2023 και υπήρξε βράβευση προσώπων που επιλέχθηκαν από την διοίκηση του Συνδέσμου για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.



Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Τσιαβίκος στον σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε όσους παραβρέθηκαν,τους ευχαρίστησε για την μεγάλη στήριξη της εκδήλωσης και ευχήθηκε η εκδήλωση να αποτελέσει την αφετηρία μίας δημιουργικής χρονιάς για τον Σύνδεσμο.

Ακολούθησε γλέντι με ορχήστρα την οποία πλαισίωσαν ο Χρήστος Παντούλας, η Λιάνα Μπαγιώργου, ο Παναγιώτης Σιάτρας, ο Βαγγέλης Λιάγκας και ο Κώστας Γιούλης.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/1/23, 10:50 π.μ.

    Το «μεγάλο» δώρο της κλήρωσης μπόρεσε να το κουβαλήσει αυτός που το κέρδισε δεν μας λέτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.