Την Τετάρτη 15/2 υπαρχει ΑΠΕΡΓΙΑ των δυο εκπαιδευτικών ομοσπονδιών ΟΛΜΕ και ΔΟΕ με αιτήματα αιχμής το μισθολογικό και την ατομική αξιολόγηση- Συγκέντρωση στις 11πμ στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Μεσολόγγι.
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ μετά από τη ΓΣ Προέδρων των ΕΛΜΕ στις 11/2/2023 προτείνει τα εξής μέτρα:
1. Θα κατατεθεί άμεσα στο Υπουργείο Παιδείας, στο Υπουργείο Οικονομικών, στην Προεδρία της Κυβέρνησης και στο Ελληνικό Δημόσιο εξώδικη γνωστοποίηση της απεργίας-αποχής, δηλώνοντας, έτσι, επίσημα την κήρυξή της.
3. Η απεργία – αποχή της ΟΛΜΕ καλύπτει σε όλες τις φάσεις τους/τις συναδέλφους από όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα που σχετίζονται με την ατομική αξιολόγηση όπως από τη συνάντηση με τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης, την ενημέρωσης της Ψηφιακής Πλατφόρμας, την κατάθεση έκθεσης ατομικής αυτοαξιολόγησης κλπ.
4. Προκειμένου να καλυφθούν όλοι/ες οι συνάδελφοι κατά τη φάση της παρατήρησης της διδασκαλίας (καταρχάς οι δύο δειγματικές από τους Συμβούλους Εκπαίδευσης), το Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ θα προκηρύσει στάσεις εργασίας για όσο διάστημα διαρκούν αυτές οι διαδικασίες.
Καλούμε σε συσπείρωση στην Ομοσπονδία και μαζική συμμετοχή στις ομόφωνες αποφάσεις το κλάδου!
Όλοι/ες στην απεργία στις 15/2!
Όλοι/ες στην απεργία – αποχή!
Όλοι/ες στις στάσεις εργασίας!

0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.