Αυτό ανέφερε ο κ.Γεώργιος Κεχαγιάς, Καθηγητής, Κοσμήτορας Σχολής Γεωπονικών Επιστημών στην πρόσφατη ημερίδα στο Αγρίνιο με θέμα την «Σύνδεση Ακαδημαϊκής Κοινότητας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας»(Δείτε εδώ)
![]() |
ο κ.Κεγαγίας |
Όπως παρουσίασε ο κ.Κεχαγιάς οι τρεις είναι καθηγητές του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και δύο του Τμήματος Αειφορικής Γεωργίας.
Πρόκειται για τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος ΕΕΤ κ.Ευάγγελο Ψωμά, Αν. Καθηγητή, κ.Ιωάννη Καραμπάγια, Επικ. Καθηγητή και κ.Άρη Γιαννακά, Επικ. Καθηγητή,καθώς και την κα.Γεωργία Αντωνόπουλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και τον κ. Νικόλαο Κούτσια πρόεδρο του τμήματος Αειφορικής Γεωργίας,οι οποίοι συμπεριελήφθησαν στη λίστα Stanford του 2% των κορυφαίων επιστημόνων του κόσμου στην επικαιροποιημένη βιβλιομετρική μελέτη του Εκδοτικού Οίκου Elsevier για το έτος 2021,2022 των J. P.A. Ioannidis.
Η συγκεκριμένη μελέτη κατατάσσει τους επιστήμονες βάσει ενός σύνθετου βιβλιομετρικού δείκτη, ο οποίος βασίζεται σε επιμέρους δείκτες του συστήματος Scopus.
Ο κατάλογος περιλαμβάνει τους κορυφαίους 100.000 επιστήμονες ανεξαρτήτως επιστημονικού πεδίου, καθώς και όσους ανήκουν στο 2% του υπο-πεδίου στο οποίο δραστηριοποιούνται
Νότης Ρεντίφης
0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.