
Υλικά:
κολοκυθάκια 2 μέτρια
μαϊντανός 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένος
δυόσμος 1 κουταλάκι του γλυκού
πιπεριά 1 κόκκινη
αλάτι Κατά βούληση
πιπέρι Κατά βούληση
ελαιόλαδο 1 σφηνάκι
αυγά 3
φέτα 150 γραμμάρια
κεφαλοτύρι 150 γραμμάρια τριμμένο
αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κούπα περίπου
μπέικιν πάουντερ 1
Εκτέλεση
Αρχικά τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα πιέζουμε πολύ καλά με τα χέρια για να μην έχουν ζουμιά. Τα βάζουμε σε μία λεκάνη μαζί με τον δυόσμο, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το μπέικιν πάουντερ, την κόκκινη πιπεριά, το αλάτι, το πιπέρι, το ελαιόλαδο, τα αυγά, τη θρυμματισμένη φέτα και το τριμμένο κεφαλοτύρι.
Ξεκινάμε να προσθέτουμε αλεύρι για όλες τις χρήσεις και να δουλεύουμε το μείγμα. Σταματάμε να προσθέτουμε αλεύρι όταν πάρουμε ένα χυλό ούτε πολύ σφιχτό ούτε πολύ αραιό. Με ένα κουτάλι ρίχνουμε κουταλιές κουταλιές σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.