ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Κατεδαφίστηκε το ακίνητο συμβολή των οδών Γρίβα και Παναγοπούλου


Ξεκίνησαν οι εργασίες κατεδάφισης του ακίνητου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γρίβα και Παναγοπούλου και αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο.

Στο συγκεκριμένο σημείο θα δημιουργηθεί χώρος πρασίνου ενώ παράλληλα θα αναδειχθεί το παλιό υδραγωγείο, ένα εγκαταλελειμμένο  τοπόσημο του Αγρινίου.

Οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Γρίβα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς προκειμένου να παραδοθεί ο δρόμος σε κυκλοφορία πριν το Πάσχα.


Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ήταν ένα στοίχημα για την Δημοτική Αρχή η παρέμβαση του συγκεκριμένου χώρου : «Ο Δήμος Αγρινίου αγόρασε το ακίνητο για να απελευθερώσει ένα κεντρικό σημείο της πόλης και να το μετατρέψει σε χώρο πρασίνου. Δώσαμε μια ανάσα στην καρδιά της πόλης και δημιουργούμε έναν κοινόχρηστο χώρο. Αρχικά θα δημιουργηθεί μια μικρή πλατεία με πράσινο και σταδιακά θα προχωρήσουμε στην ανάπλαση του. Δημιουργούμε  γειτονιές με ταυτότητα, μπορούν να χαίρονται οι πολίτες». 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μονο ένα μεγάλο μπράβο μπορώ να πω στο δήμο Αγρινίου για την αναδειξη του παλιού υδραγωγείου! Ελπίζω να κάνει το ίδιο και στην αλλάνα που υπάρχει στην αρχή της οδού Ηρακλείτου που τώρα φιλοξενεί μόνο σκουπίδια των περαστικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.