ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

5 χρήσιμα tips για τα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας

 Εικόνα που περιέχει δάπεδο, τοίχος, εσωτερικό, δωμάτιο

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Το υπνοδωμάτιο είναι από τα πιο σημαντικά του σπιτιού, γιατί είναι ο χώρος που το σώμα και το πνεύμα χαλαρώνουν για αρκετές ώρες. Όταν έρθει η ώρα να αγοράσετε έπιπλα, κάνετε μια επένδυση και οι επιλογές σας πρέπει να είναι προσεκτικές ώστε να αποδώσουν τα μέγιστα και να καλύψουν τις ανάγκες σας. 


  1. Προτιμήστε την ποιότητα

Ο χώρος της κρεβατοκάμαρας πρέπει να είναι λειτουργικός εκτός από καλαίσθητος. Όταν επιλέξετε κρεβάτια, πρέπει να είναι από υλικά υψηλής ποιότητας είτε είναι ξύλινα είτε μεταλλικά. Τα πόδια στο κρεβάτι πρέπει να ακουμπούν ανάλογα στο έδαφος, γιατί αλλιώς θα κουνιέται και η αίσθηση θα είναι δυσάρεστη. Στις συρταριέρες και τις ντουλάπες, οι μηχανισμοί πρέπει να λειτουργούν άψογα και τα συρτάρια να ανοίγουν και να κλείνουν αθόρυβα. Ο σκοπός είναι να επιλέξετε έπιπλα ανθεκτικά, που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν θα χρειαστεί να τα αλλάζετε συχνά. Η τιμή δεν θα πρέπει πάντα είναι το βασικό σας κριτήριο γιατί τις περισσότερες φορές παραβλέπεται η ποιότητα. 


2. Βρείτε έπιπλα που ταιριάζουν στο στυλ σας


Οι αγορές σας πρέπει να ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας αλλά και τις δυνατότητες του δωματίου. Αν θέλετε να δώσετε ρομαντικό ύφος, αγοράστε ένα κρεβάτι με θόλο ή σε αποχρώσεις του ροζ και του λιλά. Για πιο industrial look, επιλέξτε σετ κρεβατοκάμαρας που συνδυάζουν το μέταλλο με το ξύλο. Για πιο αστραφτερές επιλογές, διαλέξτε έναν καθρέφτη με έντονο περίγραμμα από ασήμι ή χρυσό, ή μικρές λάμπες γύρω του. Το πρωί που ξυπνάτε και το βράδι που ξεκουράζεστε, πρέπει να βλέπετε κάτι όμορφο, που θα σας φτιάχνει τη διάθεση. Αφιερώστε αρκετό χρόνο για να βρείτε αυτό που είναι καταλληλότερο για εσάς. 


  1. Εξοικονομήστε χώρο αποθήκευσης


Είναι δύσκολο να μείνει ένα υπνοδωμάτιο τακτοποιημένο. Ρούχα, προσωπικά αντικείμενα, διακοσμητικά στοιχεία, χρειάζονται τον κατάλληλο αποθηκευτικό χώρο. Δώστε έμφαση και αναζητήστε έπιπλα που θα σας δώσει λύση στο πρόβλημα αυτό. Τα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις των αγοραστών, ενώ στις ντουλάπες μπαίνουν κουτιά και καλάθια για να χωρούν ακόμα περισσότερα αντικείμενα.  


  1. Αξιοποιήστε περισσότερο το χώρο σας

Αν έχετε μεγάλο δωμάτιο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως γραφείο ή ως movie room. Τοποθετήστε γραφείο και μια καρέκλα, έπιπλο για τις ηλεκτρονικές σας συσκευές με ράφια, σκαμπό που ανοίγει και μέσα μπορείτε να αποθηκεύετε αντικείμενα, είναι μερικές πρακτικές λύσεις για να έχει το δωμάτιό σας περισσότερες χρήσεις. Αν έχετε παράθυρο με θέα, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μικρό καναπέ τύπου οτομάν για να δημιουργήσετε μια ζεστή γωνιά και να κάθεστε αναπαυτικά, να διαβάζετε το βιβλίο σας ή να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική. 


  1. Προσθέστε τα κατάλληλα αξεσουάρ


Εκτός από τα βασικά έπιπλα όπως το κρεβάτι και το κομοδίνο, χρειάζεστε και μερικά αντικείμενα που θα αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και το γούστο σας, όπως τα κάδρα και τα φωτιστικά. Οι μεγάλοι καθρέφτες είναι ένας εύκολος τρόπος να μεγαλώσετε το χώρο οπτικά. Ένα χαλί με έντονα χρώματα θα δώσει ζωντάνια σε ένα δωμάτιο που επικρατεί το λευκό.  


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια