ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παναιτωλικός :Ήττα με 3-1 στην πένθιμη 21η αγωνιστική

Στην 21η αγωνιστική της Super League Interwetten που ήταν πένθιμη λόγω της δολοφονίας ενός νέου ανθρώπου, ενός φιλάθλου (στη μνήμη του τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ οι φωτογραφίες του αγώνα είναι ασπρόμαυρες), η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν με δυο γρήγορα γκολ στο 1’ με τον Βαλμπουενά και στο 4’ με τον Ροντρίγκες. Ο Βέργος σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά στο 8’ και ο Μόρσεϊ με σουτ μείωσε σε 2-1 στο 28’. Ο Παναιτωλικός απείλησε με την ισοφάριση που δεν ήρθε παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε και στο 73’ ο Ροντρίγκες με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ (89′ Κίτσος), Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λαλά (36′ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ροντρίγκες (89′ Φαντιγκά), Καμαρά Α., Βαλμπουενά (62′ Μασούρας), Ελ Αραμπί (63′ Τικίνιο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Λούι, Βργκοτς, Αντούνες, Περέιρα (62′ Αποστολάκης), Τσιγγάρας (74′ Μπαρμπόσα), Μάρτενσον (79′ Λάρσον), Φλόρες, Μόρσεϊ, Ντουάρτε (74′ Μπελεβώνης), Βέργος (46′ λ. τρ. Καρέλης).

Φωτο ΔΕΡΒΙΣΗΣ-panetolikos.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια